+32 (0)495 928 757
+32 (0)496 799 444
info@kopeninspanje.be

Klanten getuigenissen

Immo Linea gaat voor 100% klantentevredenheid. Zowel voor onze klanten die in België kopen als onze klanten die in Spanje kopen. Vandaar dat wij elk project persoonlijk begeleiden in een taal die u gewend bent.

 

Wij bieden een full-service aan, van A tot Z en helpen u steeds met de glimlach. Dit resulteert in tevreden klanten. Sommige reacties kan u hieronder lezen.

 

 

Wij liepen al een tijdje rond met het idee om iets te kopen in Spanje. We hebben hiervoor verschillende beurzen afgelopen op zoek naar informatie. Tijdens ons bezoek aan een beurs in Gent kwamen we op de stand van Immo Linea terecht waar we vriendelijk en correct op de hoogte gebracht werden van wat een aankoop in Spanje allemaal inhoudt en kregen wij enkele projecten te zien die binnen ons budget vielen.

We hebben vervolgens een afspraak gemaakt om deze te gaan bekijken op een bezichtigingsreis en zijn over gegaan tot de aankoop van onze droomvilla! Wij kunnen Immo Linea van harte aanbevelen!

N. en V. uit West-Vlaanderen 

 

 

Wij hebben in Augustus 2014 vastgoed gekocht in Spanje via Immo Linea en we zijn zeer tevreden over de service dat de mensen bieden alles verloopt uitstekend staan altijd klaar om alle vragen te beantwoorden als die er zijn.

Toffe en vriendelijke mensen waar je op kan vertrouwen.

Groeten M. en R.

 

Wij kwamen in contact met Daniël van Immo Linea voor informatie over een mogelijke aankoop van een woning in Spanje. Er werd een bezichtigingsreis vastgelegd en in Alicante werden we door Daniël, Mario en Kathleen opgehaald.

We hebben verschillende projecten bekeken en vonden onze droomeigendom.

Tot bij de notaris werden we door Daniël, Mario en Kathleen zeer goed bijgestaan en werden alle formaliteiten door hen voor ons geregeld!!!

R. & M.

 

Begin 2014 bezochten wij de beurs (secondhome) te Gent en ontmoette daar Mario en Kathleen (Immo Linea) en meteen hadden wij een goed gevoel bij deze mensen.

Maar toch bezochten wij daar ook andere kantoren met dezelfde intensie namelijk iets te kopen in Spanje.

Bijgevolg strandde wij terug bij Mario en Kathleen en de bal begon te rollen. Wij werden uitgenodigd in Spanje en super ontvangen al vanop de luchthaven en bezochten in 2 dagen tal van resales en nieuwbouwprojecten.

Wij kozen voor een nieuwbouw in residentie Sabrina nabij La Zenia boulevard.

In Augustus 2014 zijn wij ingetrokken in onze bungalow en moet zeggen dat wij bijgestaan zijn van A tot Z , van dag 1 tot op heden.

Zij hebben voor ons alles perfect afgehandeld en gezorgd voor alle nodige informatie en dit met bijstand van Christoph (een sympatieke spaanse medewerker.)

Over deze mensen kunnen wij nog uren doorgaan , maar zij die nog niet overtuigt zijn mogen gerust met Mario en Kathleen onze gegevens vragen en kontakt opnemen, wij willen gerust onze ervaring delen met jullie. Vandaar Topservice, Top Mensen en ondertussen geweldige vrienden.

B. & I.

 

Wij zijn vorig jaar in contact gekomen met Immo Linea. Vanaf het eerste contact was het ons duidelijk dat dit de partij voor ons was om onze droom in Spanje te verwezenlijken.

Eind Augustus zijn we dan afgereisd naar Spanje, en meteen werd duidelijk dat met al onze wensen werd rekening gehouden. De projecten die ons werden voorgesteld waren allemaal kwaliteitsvol. We hebben de beslissing genomen en zoals we voor de koop met alle vragen bij Kathleen en Mario terecht konden, blijft dit ook na de koop het geval. Bovendien is de plaatselijke opvolging verzekerd door Christophe, een lokale agent, en zijn we steeds op de hoogte van de evolutie van de werken, en kunnen we bij hem ook terecht met al onze vragen.

Wij kunnen de samenwerking met Kathleen en Mario aan iedereen aanraden. Het is een team dat volledig ten dienste staat van hun klanten en dat weet waar ze mee bezig zijn

S. & P.

 

Via vrienden zijn we in contact gekomen met Kathleen en Mario van Immo Linea voor meer informatie betreft aankoop vakantie woning in Spanje. Het eerste contact was bij ons thuis waar ze meer info hebben gegeven betreft verschillende projecten rond Alicante.... die avond hebben we dan een datum vastgelegd om deze projecten te gaan bezichtigen... op de afgesproken datum werden we dan opgewacht en afgehaald op de luchthaven van Alicante door Mario en Kathleen... van daaruit zijn we verschillende projecten gaan bekijken, niets was hen te veel van het ene project naar het andere 2 dagen hebben we rondgereden tot we ons droomproject gevonden hadden en we die avond beslist hebben van dit te kopen.

De dienst na verkoop: zeer belangrijk in Spanje!! Voor alle vragen, alle papieren enz... wordt allemaal door hen verzorgd , de persoonlijke dienst na verkoop wordt opgevolgd door Christophe waar ze mee samen werken in Spanje.

Christophe is de man die persoonlijk alle uitgevoerde werken opvolgt en onderhandeld met de bouwheren , deze is zeer technisch aangelegd.

Kortom , Kathleen, Mario en Christophe vormen een gedreven en vertrouwd team.

A. & M.